یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
رحیم پور ازغدی

حوزه / عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تحمل سختی و فشار روانی دوران اسارت برای سربازانی که در راه حق و دفاع از وطن جنگیدند، گفت: کسانی مانند شما آزادگان هزینه زیادی برای دفاع از وطن داده اید، در حالی که برخی مسئولان بدون اینکه هزینه ای برای این آب و خاک داده باشند، مسئولیت گرفته اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از مشهد، حسن رحیم پور ازغدی در نهمین همایش آزادگان اردوگاه تکریت 11 با حضور آزادگان سراسر کشور در سالن همایش های آستان قدس رضوی با تاکید بر تبیین دقیق مسائل اسارت برای نسل امروز و کسانی جنگ را ندیدند، گفت: فقط نگویید عراقی و ایرانی، بلکه ایرانی ها با رژیم بعث عراق مبارزه کرده اند زیرا عراقی ها امروز و دیروز کسانی هستند که راهپیمایی اربعین به نشانه عشق و دلدادگی به امام حسین (ع) را برگزار می کنند.

وی در ادامه با اشاره به تحمل سختی و فشار روانی دوران اسارت برای سربازانی که در راه حق و دفاع از وطن جنگیدند، گفت: کسانی مانند شما آزادگان هزینه زیادی برای دفاع از وطن داده اید، در حالی که برخی مسئولان بدون اینکه هزینه ای برای این آب و خاک داده باشند، مسئولیت گرفته اند.

رحیم پور ازغدی با تاکید بر اینکه باید همه مردم کشور از هر قشری که هستند، مصائب اسارت را بدانند، افزود: باید نیمه پنهان اسارت بیان شود که چه کسانی به این کشور خیانت کردند و امروز دشمنان این نظام از آنها حمایت می کنند؛ در واقع خیانت گروه هایی مانند منافقین و سلطنت طلب ها که امروز شبکه های ماهواره ای و دولت های غربی زیادی از  آنها حمایت می کنند، برای مردم شفاف بیان شود .

وی با تاکید بر اینکه طلبکاری کسانی که در جنگ دفاع کرده اند، برای تحقق آرمان ها می باشد و برای منافع شخصی نبوده است، ابراز کرد: تاریخ نمی تواند دفاع مردمی را که به خاطر عقیده، آزادی و وطن در برابر سد دفاعی ابرقدرتهایی که زمانی به خون یکدیگر نشسته اند، ولی  برای از بین بردن این مردم غیور با یکدیگر، همدست شده و از بزرگترین حربه های نظامی و تبلیغی استفاده نموده اند، فراموش کند و با پایان یافتن جنگ هیچ گونه تحلیلی در مورد تهاجم، تجاوز و دفاع انجام ندهد.

 

از شهدای غریب اسارت خیلی کم گفته شده است

در بخشی دیگری از این مراسم، علی اکبر عرفانی، مدیر موسسه پیام آزادگان مشهد گفت: دوران اسارت، دانشگاه معنوی برای ما بود، در این دانشگاه حافظان کل قرآن تربیت و افراد بی سوادی با سواد شدند و امروز برخی از این افراد همان طور که در اسارت به یکدیگر کمک می کردند تا تحمل رنج اسارت کم شود، به جامعه اسلامی خدمت می کنند.

وی با بیان اینکه اسرای ما عزت سربازان بعثی در مقابل خودشان را گرفتند و به آنها ذلت دادند، افزود: متاسفانه در این سالها از شهدای غریب اسارت خیلی کم گفته شده است و مردم هنوز نمی دانند که چقدر از اسرای ما همانند غواصان به صورت گروهی و زنده به گور، شهید شدند.

این گزارش می افزاید، در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، نهمین همایش آزادگان اردوگاه تکریت 11 با حضور آزادگان سراسر کشور در مشهد مقدس برگزار شد. 

 در دوران دفاع مقدس بیش از 42 هزار ایرانی در اسارت بعث عراق بوده اند که "اردوگاه تکریت 11 "در میان خود عراقی‌ها به "اردوگاه وحشت"  یا "اردوگاه مرگ" معروف بود و در این اردوگاه یک هزارو 800 نفر اسیر حضور داشتند .   سه هزار و ۳۹۰ آزاده از خراسان رضوی می باشند.

انتهای پیام/۳۱۳/۲۴

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha